Termeni si conditii

Acesta este website-ul oficial al Agentie Digitel denumire atribuita de Marketing Digital Mobil S.R.L. ,incepand cu data de 01 septembrie 2020.

1.Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea Marketing Digital Mobil S.R.L.

2.Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul https://www.marketing-digital-mobil.com/

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dvs. a website-ului si a prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Marketing Digital Mobil S.R.L., va sugeram sa nu mai utilizati acest website.

3.Tarifele, promotiile ai serviciile Marketing Digital Mobil S.R.L. prezentate în brosuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ. Informatiile complete si actualizate sunt disponibile în permanenta pe website-ul https://www.marketing-digital-mobil.com/

4.Continutul site-ului https://www.marketing-digital-mobil.com/ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Marketing Digital Mobil S.R.L. Materialele publicate si continutul https://www.marketing-digital-mobil.com/ pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Marketing Digital Mobil S.R.L. nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe https://www.marketing-digital-mobil.com/

Marketing Digital Mobil S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul https://www.marketing-digital-mobil.com/ in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Marketing Digital Mobil S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din https://www.marketing-digital-mobil.com/

Marketing Digital Mobil S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale https://www.marketing-digital-mobil.com/

Marketing Digital Mobil S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte pãrti pe https://www.marketing-digital-mobil.com/

Marketing Digital Mobil S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.

5. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

- Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online Ecommerce Marketing Digital Mobil , cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.

- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

Magazinului online Ecommerce Marketing Digital Mobil stau la baza contractului astfel perfectat.

- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

6. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.

-Pretul produselor din magazinul online Ecommrce Marketing Digital Mobil poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

-Pe baza informatiilor detinute de Ecommerce Marketing Digital Mobil si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

7. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

8. Garantii

SC. Marketing Digital Mobil SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul www.marketing-digital-mobil.com în dreptul produselor în cauza.

Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.

Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email office@marketing-digital-mobil.com

9. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. Marketing Digital Mobil S.R.L. SRL, Str. Progresului, nr. 125, Piatra Neamt,Bl. D8,Sc.A,Ap.13,, 610171, E-mail: office@marketing-digital-mobil.com,

Telefon: 0756987752

În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita gratuit pt comenzi mai mari de 300 ron. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.marketing-digital-mobil.com , fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, Marketing Digital Mobil SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:

  • au facut obiectul unei comenzi speciale
  • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
  • au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
  • prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
  • au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
  • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

Marketing Digital Mobil SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email office@marketing-digital-mobil.com

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

- Catre SC. Marketing Digital Mobil SRL, Str. Progresuluir nr. 125,Bl.D8,Sc.A,Ap.13, piatra Neamt, 610171, E-mail: office@marketing-digital-mobil.com,

Telefon: 0756987752

- Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ________________________

Comandate la data __________/ primite la data ____________

Nr. Factura __________

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data

10. Program de lucru, livrari, termene

-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptand sarbatorile legale.

- Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin curier pe raza oras Piatra Neamt in aria specificata sau prin curieri.

- Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.

- Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, in afara zonei de distributie prin flota DHL- serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.

-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

11. Obligatiile cumparatorului

- sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;

- sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat administratorului;

- sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

12. Obligatiile vanzatorului

-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.

- sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;

- sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;

- sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta din TERMENI SI CONDITII.