Servicii de Optimizare SEO

Pur şi simplu Optimizarea SEO ajută clienţii vostri. să găsească produsele şi/sau serviciile oferite de firma dumneavoastra.


Optimizarea SEO a unui business online poate insemna optimizarea pentru dispozitivele mobile, cel mai des folosite, cea a vitezei de incarcare a paginilor, a gradului de indexare a paginilor, detectarea si stergerea paginilor irelevante, remedierea erorilor generate de legaturi interne spre pagini indisponibile, identificarea cuvintelor cheie pe care site-ul ar trebui sa se claseze si implementarea lor in trackere, precum si a cuvintelor cheie noi ce vor oferi noi oportunitati de consolidare sau crestere, dar si analize ale competitiei, ale modului in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul si ale continutului si URL-urilor.

Optimizare S.E.O.


  • Examinarea web site


  • Analiza si intocmirea unei strategii
  • Implementarea Strategiei S.E.O.
  • Campanii pe Rețeaua de Căutare
  • Campanii pe Rețeaua de Display
  • Campanii de Remarketing
  • Generare de rapoart

Fa-te Cunoscut! Cresteti Afacerea! Dobandeste Noi clienti!
Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.

SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel mărindu-se traficul calitativ al site-ului și experiența oferită utilizatorilor. Sursa consultata: Wikipedia