Landing AMP

 Tool Google AMP, Landing Page Bulder este un instrument inovator pentru a crea Landing Page concepute cu conținut optim și perfect pentru a atinge obiectivele dorite


Interfață intuitivă pentru a vă crea campaniile
Interfață intuitivă pentru a vă crea campaniile

Exemple de aterizare AMP bazate pe diferite obiective: Scratch Cards, Sondaje, Vânzări (promovarea comerțului electronic), descărcări de fișiere, test drive.


Părți dintr-o tapiserie goală pentru a proiecta aterizarea pe baza obiectivelor dvs. Veți avea obiecte pentru a-l construi, module pentru a crea formulare (casete de text, imagine, paralaxă, video, separator, partajare prin rețele, urmăriți, zgâriați și câștigați și trimiteți notificări) și CTA-uri pentru a crea interactivități, CTA-uri cu apel la acțiune, CTA-uri gratuite pentru a vă conecta la adresele URL către care doriți să vă direcționați clienții potențiali și CTA-ul vertical.

În lumea marketingului digital, în care desenăm strategii de gândire în mai multe discipline, cum ar fi Social Media, Email Marketing, Landing Pages, conținut ... având un instrument precum ADA și elaborarea unei strategii de marketing convergent poate elimina multe bătăi de cap.

Xandra Garrido | Directora de Marketing Sirope