Virtual Marketing Assistant

09.03.2021

Artificial Intelligence -Virtual Marketing Assistant - ADA X

AI CONVERSATIONAL ECOSYSTEM

Limbajul este cel mai simplu și mai natural mod pe care omul îl cunoaște pentru a interacționa cu împrejurimile sale.

ADA X integrează un asistent virtual 3D, îmbunătățit de algoritmi de inteligență artificială, capabil să converseze așa cum ar face un om.

Începeți să creați conținut unic cu Google AMP Landing Page Builder. Monitorizați rezultatele campaniilor dvs., grație indicelui de performanță digitală și aplicației de performanță digitală. Profitați la maximum de propriul dvs. asistent de marketing virtual și bucurați-vă de o experiență interactivă fără precedent.

Virtual Marketing Assistant, integrat în ADA X, combină puterea conversației umane cu algoritmi de inteligență artificială și Înțelegerea limbajului natural, devenind însoțitorul ideal al fiecărui agent de marketing. Un coleg cu un creier artificial care ghidează agentul de marketing în operațiunile lor, sugerând și oferindu-le cel mai bun conținut și rapoarte detaliate despre progresele campaniei.

Nu mai folosi mouse-ul și tastatura pentru a "da instrucțiuni" platformei!

Folosiți comenzi vocale!

De la interfețele tradiționale ale utilizatorilor la un mediu tridimensional interactiv, complet personalizabil, în care un avatar asemănător omului oferă utilizatorilor o experiență de navigare complet captivantă și plăcută. Cu ADA X, conversația devine, noua interfață om-mașină.

Marketing Digital Mobil SRL