Marketing digital

09.01.2020
Marketing digital
Marketing digital


Ați adaptat deja strategia dvs. de marketing digital pentru 2020?


O singură platformă pentru a vă dezvolta Brandul

Vrei să îți promovezi brandul, să dobândești noi consumatori și să îi menții în timp? Gestionați fiecare fază de marketing cu o singură platformă. Creați conținut care generează interacțiune. Distribuie-l prin e-mail, SMS sau rețele sociale și analizează rezultatele acestuia.

Trimiteți o comunicare corectă la momentul potrivit și faceți din fiecare utilizator un client fidel. Gestionați fiecare aspect al mărcii dvs. printr-o interfață intuitivă care vă ghidează pas cu pas pentru a crea conținut personalizat. Tot ce ai nevoie este într-o singură platformă din care poți crea conținut complet compatibil cu dispozitivele mobile, distribui-l pe mai multe canale și apoi măsura rezultatele.

De ce ar trebui să ne alegeti?

TOTUL ÎNTR-UN SINGUR SITE

Uită de investiții în hardware sau de personal special. Când sunteți gata să lansați o campanie de marketing sau doriți să vă monitorizați progresul, puteți face acest lucru din contul dvs. oricând, oriunde v-ați afla.


IMPULSIONATI DE INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Inteligența artificială încorporată pe PLATFORMA NOASTRA extinde acoperirea și performanța campaniilor dvs. de marketing. Accelerarea, simplificarea și automatizarea creării și distribuției de conținut și optimizarea tuturor resurselor companiei dumneavoastră.

SFATURI ȘI ASISTENTA TEHNICA

Credem că cea mai bună tehnologie este una simplă și intuitivă. În afară de PLATFORMA NOASTRA care îndeplinește aceste condiții, veți fi întotdeauna însoțit de ajutorul experților noștri pentru a vă ajuta nevoile și vă oferim un ghid constant. Considerăm că cea mai bună tehnologie ar trebui să fie intuitivă și ușor de utilizat. În timp ce PLATFORMA NOASTRA vă permite să vă gestionați campaniile de marketing cu o autonomie completă, puteți, de asemenea, să aveți o echipă de experți pregătiți să răspundă nevoilor specifice ale afacerii dvs. și să vă ofere îndrumare pas cu pas.
Marketing Digital Mobil SRL