Instrumente utile pentru lansarea campaniilor Convergent Marketing care fac conversii

14.04.2021

1. Landing Page AMP, pentru a reduce timpul de încărcare

- DE CE LANDING AMP? Este cea mai personalizabilă, intuitivă și ușor de utilizat pagina de destinație. Datorită drag and drop, puteți îmbogăți această "pânză goală" cu elemente vizuale și CTA-uri, arătându-vă pe deplin toată creativitatea.

- AMP DE ATERIZARE CU TEHNOLOGIE GOOGLE. Creați o pagină de destinație nativă pentru dispozitive mobile utilizând tehnologia Google. Landing AMP este capabil să satisfacă atât nevoile comercianților, care pot începe de la o pânză goală pentru crearea de conținut, cât și cele ale utilizatorilor, care vor vizualiza Landing-ul în timp record de pe orice dispozitiv.

- REDUCE TIMPUL DE ÎNCĂRCARE. Viteza de încărcare și șabloanele foarte personalizabile sunt cele două elemente cheie pentru optimizarea experienței mobile a clienților potențiali și, în consecință, creșterea ratelor de conversie

2.Landing Leads, pentru a crește conversiile

- ATTRACT YOUR LEADS. Pentru a vă atrage clienții potențiali și a-i ghida către acțiunea dorită, puteți alege între 3 tipuri de îndemnuri.

CTA "gratuit", pentru a permite utilizatorului să-și trimită datele;

CTA "clic pentru a descărca", pentru a permite utilizatorilor să descarce un fișier la lansarea datelor;

CTA "Faceți clic pentru a suna înapoi", specifică achiziționarea numărului de telefon al potențialului (în cazul în care solicită informații imediate, deoarece este într-adevăr interesat de produsul dvs.).

- OBȚINEȚI REZULTATE CONCRETE. Proiectați un potențial de aterizare 100% compatibil cu dispozitivele mobile în doar câțiva pași și transformați-le în clienți. Puteți insera formulare tradiționale sau vă puteți uimi vizitatorii prin integrarea unui ChatBot, care va dobândi toate datele pe parcursul unei conversații simple. Îmbogățiți formularele cu câmpuri personalizate, pe care le puteți face obligatorii dacă este necesar sau marcați ca sensibile, dacă este necesar să obțineți date sensibile ale utilizatorului.

De asemenea, puteți activa opțiunea de completare automată, pentru a simplifica completarea câmpurilor, folosind informațiile din profilurile sociale.

- DATELE CLIENTULUI SIGUR. Conducătorul de aterizare acordă prioritate reglementărilor GDPR, deoarece este conceput pentru a solicita utilizatorilor doar datele necesare, pe baza obiectivelor de comunicare. Puteți alege ce consimțământuri să activați între activitățile de marketing, profilarea, comunicarea către terți și prelucrarea datelor sensibile.

3. Landing Survey, pentru a ști în ce sunt interesate persoanele de contact

- PROIECTAȚI O SONDAJ MOBIL DE ATERIZARE ȘI CALIFICAȚI-VĂ LEADS. Puteți crea Landing, specific pentru a crea sondaje și să aflați mai multe despre clienții potențiali și clienții dvs. Veți ști ce tip de conținut generează cel mai mult interes, pentru a procesa comunicări relevante și a clasifica contactele (clienți potențiali calzi, calzi și reci), pe baza interacțiunilor cu conținutul dvs.

- DOUĂ TIPURI DE ANCHETĂ DE DEZARCARE. Sondajul de aterizare creat cu ADA, vă permite să asociați răspunsuri cu răspunsuri multiple (cu răspunsuri simple sau multiple), cu casetă de text, meniu derulant și scară de evaluare la întrebări simple. De asemenea, puteți decide să creați un sondaj dinamic și să adăugați un formular de contact la sondaj. Sondajul dinamic vă permite să dezvoltați căi dinamice, diferențiind întrebările pe baza răspunsurilor furnizate anterior. În acest fel, nevoile contactelor pot fi evaluate mai complet și mai precis.

- RECOMPENSAȚI CONTACTURILE CARE SE UTILIZEAZĂ SONDAGEA. Puteți recompensa persoanele de contact care au răspuns la sondaj trimițându-le un cupon de reducere personalizat, pe care îl vor primi automat prin SMS. În acest fel, îți vei crește șansele de loialitate, obținând în același timp informații mai valoroase despre contactele tale.

4. Landing Page Deal,, pentru a crea oferte

- CREȘTE VÂNZĂRILE MOBILE. Această aterizare este concepută pentru a crea oferte și a permite utilizatorilor să achiziționeze un produs sau un serviciu, direct de pe smartphone-ul lor.

Introduceți numărul de produse disponibile - care se va scala automat de fiecare dată când un utilizator cumpără - precum și prețul produsului și data de începere și de încheiere a promoției.

5. Landing Booking,, pentru rezervări imediate

- OFERTE PERSONALIZATE ȘI POSIBILITATEA DE A REZERVA. Cu un singur clic, utilizatorii pot rezerva un produs sau serviciu sau pot continua direct cu achiziția. Numărătoarea inversă aferentă perioadei în care promoția este activă este un stimulent suplimentar pentru conversie. De asemenea, puteți beneficia de ajutorul ChatBot, pentru a răspunde în timp real la orice îndoieli ale clienților.

6. Landing Social Coupon, pentru a vă păstra clienții

Cu cuponul Social Landing puteți oferi utilizatorilor cupoane de reducere pentru a-i determina să interacționeze cu marca dvs. Codul cuponului este trimis prin SMS, după ce utilizatorul a completat câmpurile formularului. Este o modalitate inteligentă de a obține adrese de e-mail și numere de telefon mobil ale clienților potențiali și de a oferi un cadou sau o reducere la achizițiile viitoare în schimbul acestor informații.

7. Landing Promotion, pentru a promova conținutul experiențial

- INTEGRAȚI CONȚINUTUL ȘI CTA PENTRU A VĂ PROMOVA CAMPANIA.

Faceți-vă cunoscut brandul integrându-vă în Landing Promotion, StoryTelling sau MovieTelling și prezentați produsele / serviciile dvs. de vârf într-un mod inovator și captivant. Aș avea șanse mai mari să fiu contactat, datorită gamei largi de CTA-uri disponibile.

8. Landing MFlyer, pentru a crește vânzările directe

- CREAȚI BROȘURI DIGITALE ALE PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ.

Această soluție vă permite să creați un pliant virtual, un fel de catalog interactiv, în format Landing Page și mobil 100% nativ, pentru a explica toate caracteristicile produselor dvs. și a atrage utilizatorii să cumpere. Puteți adăuga diferite produse în catalogul dvs., puteți arăta stocul și puteți încorpora un gateway de plată Paypal. În acest fel, veți crește șansele de a vinde imediat.

9. Landing Donation, pentru a începe campanii solidare.

Este un Landing cu un șablon simplu, specific pentru a face donații. Veți putea promova inițiative de solidaritate prin intermediul cuvântului oral din gură și puteți urmări donațiile făcute cu suma, data și ora donației. Bifați opțiunea "Distribuiți" pentru a face virală această aterizare solidară și asigurați-vă că mai mulți utilizatori se alătură cauzei.

Marketing Digital Mobil SRL