De ce sa alegi ADA și Convergent Marketing

07.12.2020

Este posibil, într-o eră dominată de concurență, să facem comunicarea întreprinderii interesantă, captivantă, interactivă și, mai presus de toate, eficientă?

Desigur! Și să ne povestești despre asta este Roberto Mazzantini, CEO al omonimului Mazzantini & Associati SA, o agenție de marketing și comunicare din Lugano, care anul acesta sărbătorește 25 de ani de activitate și mai presus de toate pasiunea pentru comunicare!

După cum ne explică Roberto "Entuziasmul și creativitatea sunt avantajul nostru competitiv, comunicarea integrată multi-canal © este arma noastră câștigătoare.

Suntem curioși, pasionați și proactivi. Al nostru este o agenție de comunicare cu servicii complete: activă din 1994, astăzi ne ocupăm de toate aspectele comunicării, atât tradiționale, cât și digitale, integrându-le reciproc datorită comunicării noastre multicanale integrate © "și adaugă

"Scopul nostru este să optimizăm modul în care comunică un brand. Pentru a face acest lucru, creăm experiențe multimedia reale care implică și rețin fiecare public țintă într-un mod unic și amplificat, dărâmând barierele dintre offline și online ".

De ce alegerea ADA și Convergent Marketing®?

"În tot acest timp, echipa noastră a crescut și s-a specializat din ce în ce mai mult, trecând cu entuziasm și profesionalism din lumea mass-media tradiționale la comunicarea digitală și, în cele din urmă, la marketingul convergent care ne-a permis să aducem tehnicile noastre de comunicare la nivel ca urmare a".

În timpul procesului de certificare, Agenția a avut intuiția de a structura mai bine baza de date pentru a lansa strategii și mai personalizate. Precum?

Folosind tehnologia - ADA și metodologia Convergent Marketing® într-un mod combinat

"Am dărâmat barierele dintre tradițional și digital, creând un stil de comunicare unic și captivant" - Aforism de Roberto Mazzantini

Iată câteva dintre conținuturile convergente realizate de catre Agentia Digitel ( Partener ADA X & Convergent marketing):

MovieTelling:  https://movie-here.net/1Wy0

StoryTelling: https://www.clic-aici.ro/i734

Landing Page: https://www.apasa-aici.ro/2bMc5

Marketing Digital Mobil SRL