Customer Data Platform (CDP)

24.06.2021

Datorită Instrumentului ADA Costumer Data Platform (CDP ), se poate adăuga baza de date într-un mediu profesional, repartiza în grupuri și segmentare pentru a înțelege toate nevoile clientului.

1.Un panou de control simplu în care vă puteți gestiona baza de date Comandarea corectă a bazei de date este esențială. În panoul de control ADA, puteți vedea dintr-o privire câte profiluri aveți, câte cu e-mail și număr de telefon mobil. Puteți să le sortați în funcție de grupuri, să creați segmente și veți avea chiar alerte de e-mail nerespectate, dezabonate și, cu referire la RGPD, vă va anunța cu privire la contactele care nu v-au dat consimțământul de marketing și profilare.

2,Într-un mod foarte simplu puteți din butoanele superioare: Creați profiluri manual Importați-le dintr-un excel Sortează-le după grupuri Creați segmente pe baza gusturilor dvs. Creați câmpuri noi pentru a putea segmenta mai precis Verificați e-mailurile pentru a evita săriți în campaniile de e-mail Profilare pentru a crea grupuri și segmente

Cu platforma de date pentru clienți (CDP) putem gestiona baza noastră de date și a clienților noștri într-un mod simplu și eficient, obținând rezultate excelente.

Controlează-ți profilurile

Într-un mod foarte vizual, platforma de date pentru clienți vă va informa cu privire la profilurile pe care, dintr-un anumit motiv, nu le puteți comunica, fie prin:

  • E-mailuri neverificate
  • Profiluri fără acordul de marketing
  • Profiluri fără consimțământul profilării
  • Profiluri care s-au dezabonat de la e-mail

Dacă faceți clic pe fiecare opțiune, veți ajunge la o fereastră descriptivă a profilurilor care sunt incluse în acțiunea respectivă, putând fi editate, șterse, exportate și asociate sau separate de alte grupuri. Este foarte important să știți că profilurile pe care le aveți în ADA îndeplinesc toate cerințele pentru a putea comunica cu acesta

Organizare în grupuri

Sortează-ți profilurile în grupuri pe baza obiectivelor tale.

Într-un mod foarte simplu, veți putea afla câte grupuri aparține unui profil, câte profiluri sunt într-un grup și originea lor.

De asemenea, veți putea accesa fișierul fiecărui profil pentru a-i cunoaște istoricul.

Modificați, ștergeți, faceți grupul dvs. public pe Facebook. Instrumentele ideale pentru a vă ușura obiectivele.

Campanii precise pentru anumite segmente de public

Cu cât vă cunoașteți mai multe profilurile, cu atât veți desfășura campanii mai bune.

Este foarte ușor să obțineți conversii cunoscând preferințele și gusturile clienților dvs.

Cu ADA puteți crea segmente de public legate de produsul sau serviciul pe care urmează să îl promovați.

Creați câte segmente obțineți de la acestea și asigurați-vă o campanie cu rate de deschidere și de conversie ridicate

Marketing Digital Mobil SRL