Despre cum să vă conectați cu clienții noi, atingând intenția.

07.08.2020

In actualitate, fiecare Lead contează mai mult ca oricând, deoarece Firmele au mai puține ore de funcționare, personal mai putin, așa că este esențial să găsești clienți care chiar au intentii de a achizitiona și cei mai apropiați de cumpărarea unui produs sau serviciu.

Genul de lead implică adesea călătorii individuale complexe, cu multe puncte de atingere.

Un exemplu foarte simplu. Asigurarea auto. Cercetările noastre arată că procesul de achiziție a asigurărilor auto poate dura peste o sută de zile.

220 de puncte de atingere digitale. Deci, ceea ce este important în aceste călătorii este faptul că acestea arată cu adevărat semnale ale intenției clientului.

Tipul specific de asigurare, caracteristicile de care sunt interesați. Și având în vedere cât de lung și complicat pot avea aceste călătorii, cei mai de succes agenți de publicitate se concentrează pe aceste semnale pentru a crea cele mai bune strategii de gen.

Așa cum oamenii petrec mai mult timp online, caută mult mai multe și caută altfel. Deci, asta înseamnă că acele semnale de intenție se schimbă mult.

Și există o oportunitate foarte mare pentru firmele noastre de a se conecta cu noi clienți și de a crește cu adevărat volumul de lead.

Însă acum ar adăuga geolocalizarea ca o modalitate de a rafina căutarea clienților.

De asemenea, vedem că companiile de succes folosesc o varietate cu totul nouă de modalități de a ajunge la clienții lor.Acestea pot fi formulare web, chat, e-mail, telefon, în locul vizitelor în persoană care s-au redus atât de mult.

Obținerea unor clienți de calitate a fost întotdeauna cea mai importantă provocare pentru companii.
70% dintre marketeri îți vor spune că a lucra la genul de lead înseamnă că îmbunătățirea avantajelor de calitate este cel mai important obiectiv pentru strategiile lor de gen.

Prima parte din interviul dat de catre MARY ELLEN COE , Presedinta Google Customer Solutions - lui Natalie Zmuda, Global Executive Editor, Think with Google - <recenzie la interviu>

Marketing Digital Mobil SRL