Cum Sephora are aplicația sa - O primă schimbare a clientului

14.07.2020

O experiență excelentă pentru utilizatori este esențială pentru câștigarea afacerilor clienților noștri la Sephora. Clienții fideli descarcă aplicația noastră pentru a încerca noi stiluri, pentru a căuta produse noi sau pentru a le reordona rapid preferatele pentru îngrijirea pielii. Și pe măsură ce încrederea lor de zi cu zi pe mobil crește, la fel și așteptările lor. În cele din urmă, clienții noștri doresc ca noi să oferim experiențe personalizate care le facilitează, de asemenea, descoperirea produselor și găsirea a ceea ce au nevoie.

Echipa mea, care se află la intersecția dintre designul produsului, UX și cercetare, caută mereu modalități de a răspunde acestor așteptări, oferind experiențe de utilizator încântătoare și încântătoare.

În 2019, am efectuat zeci de studii de uzabilitate și am fost surprinși să aflam că aplicația noastră nu oferea utilizatorilor o experiență grozavă, datorită în parte unei navigări învechite. Am luat această informație în serios și am început să ne regândim din nou experiența aplicației. Nu am tratat nicio caracteristică ca fiind sacră - misiunea noastră a fost de a reproiecta aplicația pentru a pune clienții noștri fideli


1.Construiți o cultură de testare. Pregătiți-vă să fiți smeriți.

2. Optiune noua? Nu te înghesui. Gândește-te holistic.

3. Dați jos silozurile. Includeți pe toți în proces.

Designul aplicației este un sport de echipă

Principiile de mai sus ne-au permis să răspundem tuturor nevoilor clienților noștri. Dar cred că cel mai mare factor a fost capacitatea noastră de a aduce pe toată lumea - inclusiv ingineri, parteneri de afaceri, marketing și managementul produselor - în proces. Fiind cât mai transparent și colaborativ posibil a contribuit la construirea suportului necesar în întreaga organizație pentru a obține produsul final corect.

Citi articolul complet in Thing with google