Conținut social care generează conversii

10.10.2020

Doriți să convertiți mai mulți clienți potențiali prin intermediul rețelelor sociale, dar nu știți de unde să începeți? Cu ADA puteți transforma vizitatorii simpli în clienți, oferindu-le conținut selectat, relevant și perfect integrat.

În acest articol, vom vedea cum să profitați de noi oportunități prin conținut social cu un impact emoțional puternic, care îi va face pe adepții dvs. să se îndrăgostească.

Cum puteți converti mai mulți clienți potențiali cu conținut social ADA

Un instrument care simplifică generarea de conținut, le selectează și le organizează, ajutându-vă să verificați cât de eficientă este comunicarea dvs.

1.Creati continut emotional si distribuiti-l pe canalale Dumneavoastra Sociale

Creați conținut emoțional pentru planul dvs. editorial, urmând pașii strategici ai Convergent Marketing®. Veți putea crea postări sociale, îmbogățindu-le cu conținut convergent creat cu ADA, cum ar fi MovieTelling, StoryTelling și ChatBot. În acest fel, veți obține un angajament mai mare, crescând șansele clienților dvs. de a converti.

2. Creati POST cu Instrumentul de conținut social ADA

Puteți crea postări noi din instrumentul de conținut social al ADA. Postările salvate vor fi întotdeauna disponibile în secțiunea Arhivă - Conținut social. Printre avantajele acestui instrument, abilitatea de a reda prezentări de diapozitive pe Facebook și formate de carusel.

3. Cautare continut

Căutați conținut în conformitate cu marca, sectorul și obiectivele dvs., utilizând motorul semantic care alimentează instrumentul de conținut social.

Introduceți câteva cuvinte cheie și începeți căutarea. De asemenea, veți putea exclude cuvintele pe care doriți să le excludeți. Această acțiune vă va permite să selectați cel mai relevant conținut pentru obiectivul dvs. și obiectivele dvs. strategice.

4. Obtineti un Plan de continut cu ADA

Definiți și planificați tot conținutul. Tablourile de bord dedicate vă vor permite să monitorizați progresul comunicărilor dvs. Veți ști ce postări funcționează cel mai bine, veți putea verifica tendința de publicare, numărul de comentarii și aprecieri obținute, valoarea sentimentului și emoțiile generate de publicul dvs.

CONȚINUT SOCIAL RELEVANT

De asemenea, veți putea vedea care dintre acestea au avut un impact pozitiv, negativ sau neutru și, pe baza interesului publicului dvs., decideți să creați conținut specific care să trezească cu adevărat atenția. În acest moment, puteți programa cele mai interesante postări și, în același timp, arhivați cele care ar putea fi utile pentru un alt interval de timp. Și nu numai ... cu ADA Social Content este posibil să trimiteți întregul plan editorial managerului de departament, pentru a furniza, înainte de publicare, un rezumat (care poate fi aprobat sau modificat) al conținutului programat
Marketing Digital Mobil SRL