Ce este nou? ADA.Instrumente exclusive

12.03.2020

Potrivit Google, timpul de încărcare a paginii este unul dintre cele mai puternice motive ale unui Landing Page. Cu ADA, proiectam un Landing AMP incredibil de rapid, o experiență de utilizare excelenta.

Descoperiți o nouă modalitate de a vă gestiona munca datorită unei platforme unice de Marketing mobil, unde creativitatea umană și abilitățile de inteligență artificială se reunesc pentru a garanta rezultate performante. Program Special pentru agentii de marketing si marketeri.

Ce este nou?

Instrumente exclusive!

Începeți prin a crea conținut unic cu Google AMP Landing Page Builder. Valorizați rezultatele campaniilor dvs. datorită Indexului de performanță digitală și aplicației de performanță digitală. Profitați la maxim de propriul dvs. asistent de marketing virtual și bucurați-vă de o experiență interactivă fără precedent.

Definiți obiectivul, vă oferim instrumentele pentru realizarea acestuia, doar într-o clipă.

Noul Google AMP Landing Page Builder este un instrument inovator pentru a crea pagini de destinație concepute pentru a genera conținutul perfect și a atinge obiectivele dorite.

Are două caracteristici principale:

1.Viteza

Astăzi, totul pe Internet se învârte în jurul mobilului. De fiecare dată când o pagină web durează prea mult pentru a se încărca, clienții sunt nervoși și rata de abandonare crește. Tehnologia Google AMP implementată în paginile noastre de destinație face timpul de încărcare instantaneu, oferind astfel o experiență mai bună pentru utilizatori.

2. Personalizare

De ce să urmați modele prestabilite atunci când doriți să atingeți un obiectiv specific? Ceea ce ai nevoie este un conținut unic, complet personalizabil creat special pentru scopul tău. Cu noul Builder, puteți combina un formular cu un sondaj, un ChatBot și posibilități interminabile.


Marketing Digital Mobil SRL