Cartea de joc pentru confidențialitate

01.08.2020

Cartea de joc a marketerului pentru navigarea în mediul de confidențialitate de astăzi

Preocupările crescânde ale utilizatorilor cu privire la confidențialitate au pus în mișcare o serie de modificări care vor modela industria publicității digitale în anii următori. Lucrul ca marketer digital poate părea mult mai complicat în aceste zile, în special cu adăugarea incertitudinii pe care mulți o simt datorită COVID-19. Dar unii marketeri au reușit să transforme aceste schimbări și provocări în oportunități. Testând mai multe strategii de confidențialitate și dezvoltând practicile lor, au reușit să își îndeplinească obiectivele de marketing - în unele cazuri, cu mai mult succes decât înainte - respectând preferințele oamenilor pentru confidențialitate.

Pentru a vă ajuta să vă ghidați în peisajul de confidențialitate de astăzi, am creat un manual de joc care colectează cele mai bune practici și studii de caz de la acest grup de marketing avansat.

În acest jurnal, veți învăța cum să:

1. Construiți relații directe cu utilizatorii dvs., oferind valoare în schimbul datelor lor și dezvoltând politici clare de confidențialitate care pun utilizatorii sub control.

2. Fiți flexibil cu modul în care comercializați și măsurați rezultatele, găsind opțiuni pentru a vă angaja publicul atunci când personalizarea este limitată și bazându-vă pe diferite metode pentru a raporta performanța campaniei atunci când urmărirea conversiilor este restricționată.

3. Gestionați datele și descoperiți informații cu ajutorul tehnologiei cloud, astfel încât să puteți prezice rezultatele și analizați datele detaliate ale campaniei fără a compromite confidențialitatea utilizatorului.

Puteti descarca documentul din pagina <think with google> publicat in 31 iulie 2020

Marketing Digital Mobil SRL