Atrageți, convertiți, încheiați și măsurați

10.12.2019

Mobile Lead Generation

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a derula o lead-generation campaign este ambalat într-o singură platformă. Servicii de mesagerie scurtă (SMS), e-mail, pagini de destinație, modulul nostru StoryTelling, video vertical (MovieTelling), ChatBots, Instrumentul de conectare - fiecare caracteristică ADA este concepută pentru a capta datele utilizatorului și vizează conversia imediată, folosind cele mai des utilizate dispozitiv din lume pentru navigarea pe internet: smartphone-ul.

Atrageți, convertiți, încheiați și măsurați

Dispunerea unei baze de utilizatori profilate este o cerință din ce în ce mai vitală pentru comunicațiile de afaceri. Spuneți că doriți să achiziționați noi contacte calificate printr-o ofertă promoțională: De câte tipuri diferite de software aveți nevoie? Cât timp ar trebui să petreci? Câte resurse ar trebui să implementați?

De la un contact potențial la un client fidel

Obținerea unui nou contact și transformarea acestuia în client cât mai repede este visul fiecărui comerciant. ADA eficientizează întregul proces prin integrarea și combinarea diferitelor tipuri de conținut digital, toate acestea orientate spre conversie. Indiferent de instrumentul dvs. preferat pentru a contacta publicul dvs., ADA vă ajută să strângeți informațiile despre utilizator ușor și în siguranță. Datele achiziționate sunt stocate automat în grupuri dedicate și sunt disponibile imediat pentru utilizare în campaniile ulterioare de marketing mobil.