Campanii Email Marketing

CAMPANII EMAIL MARKETING
CAMPANII EMAIL MARKETING

Un sistem integrat "Call to action"

Integrarea UpperMail cu pagina Landing Page ADA și instrumentele Mobile StoryTelling crește potențialul de conversie al campaniilor dvs. de marketing prin e-mail. Datorită disponibilității unui set comun de "îndemn la acțiune", puteți alege să îl inserați pe cel care se potrivește cel mai bine scopului dvs., fie să promovați un produs, să vă păstrați clienții, să segmentați utilizatorii sau să faceți o vânzare.

*** Comenzi mai mari de 1000 contacte din agenda

Un sistem integrat "Call to action"


FUNCTII:

Previzualizare

Funcția de previzualizare permite verificarea modului în care Newsletter-ul  va fi afișat pe diferite dispozitive și prin intermediul diferiților clienți sau aplicații de e-mail (Apple, Gmail, Outlook etc.). În acest fel, se testaza și se modifica campania înainte de a o trimite, reducând riscul de livrări eșuate.

Garanție antispam

Funcția de testare anti-spam crește calitatea campaniilor dvs. de e-mail și garantează rate de livrare mai bune. Modulul de analiză, inclus în platformă, se obtin cele mai importante date generate în timpul trimiterii campaniilor dvs. și face din UpperMail un partener perfect pentru marketingul de e-mail de succes.

Campanii Email Marketing , aduc un profit considerabil companiilor care le folosesc eficient in promovarea online

Campaniile tale de Email Marketing intr-un clic. Cu UpperMail, gestionarea etapelor de expediere a unei campanii de Email Marketing contactelor tale devine simpla si imediata.

Include crearea de landing page

(Promotion, Lead, Survey, s.a)

*Numar maxim de contacte din agenda 1000.

**Numar de mesaje trimise este 2000.

*** Comenzi mai mari de 1000 contacte din agenda

Avantajele campaniilor de email marketing :


Întreprinderile preferă publicitatea prin e-mail din mai multe motive:

  1. Randamentul exact al investiției poate fi monitorizat și s-a dovedit a fi mare atunci când a fost făcut corect..
  1. Un studiu din 2015 a constatat că publicitatea prin e-mail generează un randament mediu de 246% din investiții pentru companii mijlocii.
  1. Publicitatea prin e-mail este mult mai ieftină și mai rapidă decât e-mailul tradițional, în principal din cauza costurilor mari și a timpului necesar într-o campanie tradițională de comandă prin poștă,
  1. Agenții de publicitate pot ajunge la un număr semnificativ de abonați care au ales (adică au convenit) să primească comunicări prin e-mail cu privire la problemele care îi interesează.