Distribuie Cod QR / Web

Trimiteți reclamele dvs. ADA prin orice mijloace, atât offline (coduri QR), cât și online prin site-ul dvs., blog sau prin partajarea directă pe rețelele sociale.

Etape:

1.Share / Distribuite
1.Share / Distribuite

1.Din DISTRIBUT / SHARE vom accesa acest modul unde primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să selectați conținutul ADA pe care doriți să îl partajați:

Landings page, Landing AMP, StoryTelling, MovieTelling, ChatBot
2.Alegere continut
2.Alegere continut

2.Atunci când alegeți tipul de instrument ADA (de exemplu: Landing Deal), toate reclamele generate de acel instrument vor apărea, astfel încât să puteți alege pe care doriți să le distribuiți în mod specific.

Ele vor apărea întotdeauna în ordine cronologică a creației. Când marcați acțiunea specifică, o previzualizare va apărea în dreapta pentru a vă confirma alegerea.

3.Generare Cod QR
3.Generare Cod QR

3.Odată ce ați marcat conținutul pe care doriți să îl partajați, prima opțiune pe care o aveți este să obțineți un cod QR, astfel încât să îl poată accesa. Puteți obține acest cod în trei dimensiuni posibile.

90 × 90x; 250 × 250 px; 600 × 600 px

4.Generare link si Cod HTML
4.Generare link si Cod HTML

Share / Distributie

Din această secțiune, ADA își completează modalitățile de a transmite conținut utilizatorilor

4.De asemenea, vă oferim linkul, astfel încât să îl puteți copia și distribui direct.

Facebook, twitter, linkedin, whasapp

Pe lângă obținerea codului pentru a-l putea încorpora în pagina dvs. web, oferindu-vă, de asemenea, posibilitatea de a o face în trei dimensiuni diferite

300 × 540x; 400 × 720 px; 500 × 900 px