Referinte 

Automatizează-ți marketingul - economisește timp și bani

Ce spun utilizatorii despre Platforma ADA  :

Heike Ziegler

General Manager & CEO/LeadEasily

"ADA este soluția ideală pentru companiile care doresc să stăpânească provocările complexe de marketing ale viitorului. O platformă care ajută la gestionarea și distribuirea campaniilor de marketing și acoperă și optimizează toate punctele de contact ale călătoriei clienților. "

Francisco García Arboledas

CEO / Good! SocialMedia

"ADA a apărut în fața noastră ca soluția globală pe care o căutam, dar nu a putut fi găsită ca agenție. ADA este o soluție integrală în care puteți utiliza mai multe instrumente pentru a atrage clienții în afacerea noastră. În plus, puteți face acest lucru în mai multe moduri, direct sau prin conținut emoțional, unde video este rege."

Jean-Philippe Chevret

General Manager /neo@Ogilvy Paris

"ADA oferă un mod ușor și intuitiv de a gestiona campaniile de marketing mobil. Nu trebuie să fiți un expert pentru a crea și a derula campanii, dar capacitățile platformei sunt suficiente pentru chiar și cele mai complexe nevoi."

Mike Midgley

Strategy Director / The SuccessHub(U.K.)

"Cu ADA am îmbogățit portofoliul de platforme SaaS pe care le folosim pentru a gestiona clienții noștri. Este soluția numărul unu pentru a crea campanii de marketing mobil de înaltă performanță și un plus excelent la activitățile de marketing de intrare pe care le oferim deja. "