DESPRE NOI

Suntem Agentia Digitel / Agentie de marketing digital din Piatra Neamt

Suntem Prima Agentie de publicitate,din Romania  certificati in Convergent Marketing de catre Partenerul Strategic al nostru: The Digital Box s.p.a.

Misiunea noastra este de a Asigura Transformarea digitala a Inteprinderilor mici si mijlocii din Romania.

      Ne defineste: Pasiunea. Invatarea continua si un know -how de succes prezent in mai multe state din Comunitatea Europeana.

****Colaboratorii nostri fac recenzii, despre noi, le gasiti pe twitter


Echipa

Creativi, Sinceri si Respectuosi

Oamenii se simt liberi sa-si exprime gandurile, opiniile si potentialele solutii la probleme. Oamenii se simt auziti si ascultati de membrii echipei, care incearca la randul lor sa-i inteleaga. Membrii echipei pun intrebari pentru clarificarea conceptelor si-si petrec timpul de gandire ascultand si nu incercand sa gaseasca contraargumente in timpul unei conversatii


Ce Ne Diferentiaza?


Angajamentul

Asumarea 100% obiectivelor si problemele clientilor nostri

Realitatea

Solutiile pe care le propunem antreprenorilor si companiilor mici

Sa Obtina Rezultate Mari

Serviciul clientii

Asiguram o atentie personalizata directa,transparenta si confiabila

*** Scrieti recenzii, despre noi, pe facebook  Gratuit Primiti un emotic.

Devino Colaborator nostru.

Cautam colaboratori specializati in Grafica publicitara, Design Web,Comunicare - Relaţii Publice si Copywriters

Pe măsură ce tehnologiile se extind și se îmbunătățesc, așteptările publicului pentru o funcționalitate mai sofisticată cresc și ele. Prin urmare, sunt căutate interacțiuni mai relevante și care implică, în contrast cu nivelul actual de încredere. Pentru mărcile care explică clar modul în care folosesc datele consumatorilor, există, prin urmare, oportunitatea de a oferi servicii noi.
Brandurile trebuie să satisfacă experiențele zilnice și să le îmbunătățească constant, astfel încât publicul să fie conștient de valoarea adăugată continuă.Este oportun să creăm experiențe scalabile în timp, pentru a oferi valoare consumatorului și pentru a obține informații valoroase pentru marcă. Agenții de publicitate pot juca un rol important în accelerarea acestui ciclu atât prin normalizarea acestor experiențe, cât și prin lărgirea percepției posibilului

Jean-Paul Edwards, Chelsea Horncastle / December 2019 / Digital Transformation www.thinkwithgoogle.com