Costumer data platform


Gestionare baze de date si proceduri de control ce garantează fiabilitatea și securitatea, datele cu caracter personal sunt întotdeauna protejate de intruziuni.

Panou de control
Panou de control

În panoul de control ADA, puteți vedea dintr-o privire câte profiluri aveți, câte cu e-mail și număr de telefon mobil. Puteți să le sortați în funcție de grupuri, să creați segmente și veți avea chiar alerte de e-mail nerespectate, dezabonate și, cu referire la RGPD, vă va anunța cu privire la contactele care nu v-au dat consimțământul de marketing și profilare

Profilare Contacte pe Grupuri de interese
Profilare Contacte pe Grupuri de interese

Primirea de notificări cu privire la profilurile pe care, din anumite motive, nu le puteți comunica, din diverse cauze: E-mailuri neverificate; Profiluri fără acordul de marketing; Profiluri fără consimțământul profilări; Profiluri care s-au dezabonat de la e-mail.

Dacă faceți clic pe fiecare opțiune, veți ajunge la o fereastră descriptivă a profilurilor care sunt incluse în acțiunea respectivă, putând fi editate, șterse, exportate și asociate sau separate de alte grupuri.

Cu Customer Data Platform (CDP) putem gestiona baza noastră de date și a clienților noștri într-un mod simplu și eficient, obținând rezultate excelente.

Francisco Garcia | CEO Good Sociale Media