Convergent Marketing


Convergent Marketing este un set de instrumente și strategii prin care se generează un interes, un angajament și de conversie, de a ajunge la utilizatorul individual cu comunicare pentru el mai utila și relevanta. Cu Convergent Marketing profitați de Mobile, Social Media și Artificial Intelligence pentru a combina conținut și canale de comunicare între ele. În acest fel, puteți oferi utilizatorilor dvs. experiențe de contact personalizate și interactive, fără probleme.


Mobile,Social Media și AI: evoluția marketingului digital

Interacțiunea dintre smartphone, inteligență socială și artificială rescrie regulile de marketing și comunicare. Aceste fenomene, individuale, au un impact foarte puternic asupra modului în care oamenii intră în contact cu mărcile. Dar abia atunci când aceste trei lumi comunică între ele într-un flux continuu de date și informații , acestea își dezvăluie adevăratul potențial

Cei 5 piloni ai Convergent marketing

Pașii cheie pentru creșterea performanței campaniilor de marketing:

1.Atrageți cu social media

Locul în care oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului, împărtășind gânduri, dorințe, stări de spirit și opinii. Social media reprezintă o sursă inepuizabilă de date și informații la care nicio firmă nu poate renunța.

2.Implicați-vă cu conținut emoțional

Datorită cantității imense de informații la care sunt expuși, oamenii au devenit extrem de selectivi. Singura modalitate de a le atrage atenția și de a le uimi este de a le implica cu conținut util și cu un impact vizual puternic.

3.Convertiți cu AI

Limbajul este cel mai natural mod prin care omul știe să interacționeze cu împrejurimile sale. Așadar, de ce să nu profitați de conversațiile naturale ale asistenților virtuali pentru a achiziționa date și informații și să-l conducă pe utilizator să ia o decizie

4.Automatizarea proceselor cu marketing automatizare

Lumea în care trăim are o viteză uimitoare și timpul pare să nu fie niciodată suficient. Aceasta este afectată de creativitate și de planificarea strategiei. Automatizarea înseamnă delegarea activităților cu valoare adăugată scăzută către mașini și petrecerea mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat

5.Măsurați rezultatele în detaliu

Datele sunt un element de viață pentru marketeri și, din fericire, web-ul este plin. Fiecare acțiune a utilizatorului lasă în urmă o urmă de informații foarte utile pentru succesul mărcii, dar pentru a putea fi folosit este necesar să știm să le interpretăm corect și practic în timp real.

Sistem convergent de marketing

Combinația perfectă între modelul și tehnologia de operare

1.Modelul de operare

Integrând împreună Mobile, Social Media și Inteligența Artificială, utilizatorul este atins printr-un flux de comunicații, conectate între ele, care permite brandurilor să supravegheze fiecare fază a Călătoriei Clienților și să transforme o persoană, mai întâi într-un client și apoi într-un ambasador a mărcii.

2.Tehnologie

Pentru a implementa strategii de marketing convergente, este necesar să avem mai multe instrumente disponibile, fiecare dintre ele fiind o singură bucată a întregului proces. ADA X le permite marketerilor să creeze, să distribuie și să măsoare campanii de comunicare integrate și performante.

Obiective:

Unirea dintre modelul de Convergent marketing și ADA X creează o combinație perfectă și vă permite să vă atingeți obiectivele eficient, economisind timp și resurse. Un sistem perfect integrat cu care puteți:

1.Creaza-ti și mențineți relații profitabile cu clienții dvs.

2. Obtineti date și informații utile pentru comunicații personalizate

3. Automatizeaza, procesează și economisește timp în implementarea campaniilor

4. Angajati decizii bazate pe date și informații, de asemenea, dintr-o perspectivă predictiva

5. Reduceti costurile campaniilor individuale prin creșterea randamentului investițiilor

Doriți să profitați de Convergent Marketing pentru a vă dezvolta agenția?

Descoperă ADA pentru Parteneri, cel mai inovativ program de parteneriat din peisajul digital