Continut

Lead Generation

Integrare completă și ușurință în utilizare Fiecare instrument ADA, de la Landing la StoryTelling, de la ChatBot la MovieTelling, poate fi integrat în fluxurile dvs. de lucru Marketing Automation, pentru a vă garanta cea mai mare rată de conversie a inițiativelor dvs. de marketing.

Oportunitățile de achiziție începând cu o campanie de conținut, îmbogățită printr-o strategie de marketing de conținut distribuită automat și, în cele din urmă, trimiteți un mesaj de mulțumire prin sms sau e-mail când primiți o compilație într-un Landing sau StoryTelling care captează date.

 Etapele planificarii unui WORKFLOW in ADA:


Definim ce Landing sau StoryTelling dorim să realizăm acțiunea, marcându-le din meniul derulant "Enter Landing / StoryTelling".

Apoi aveți două câmpuri pentru a defini ce veți efectua "nume" și "descriere".

În cele din urmă, deoarece puteți trimite SMS sau e-mail în fluxul de lucru, vă vom cere să indicați expeditorul acțiunii în ambele cazuri.

Pasul 1 ne va cere să "ADĂUGĂ EVENIMENT" și în acest caz nu poate exista decât o singură opțiune "Compilații unice".În continuare va trebui să indicăm dacă dorim să stabilim un timp de observare în timpul căruia ADA monitorizează acțiunea care va avea loc. (Este opțional). Dar în acțiuni pozitive ca aceasta, nu este recomandat, deoarece ar acționa numai în acea perioadă de timp (ore / zile / săptămâni).


Odată ce pasul 1 este definit, următorul pas 2, va fi să decidem dacă dorim să trimitem un SMS sau un e-mail imediat sau să lăsăm un timp de așteptare.

În acest din urmă caz, va apărea un câmp în care putem marca cantitatea și tipul de timp care trebuie să treacă (secunde / minute / ore / zile / săptămâni)

Dacă la Pasul 3, decizia dvs. este să trimiteți un SMS, va trebui doar să compuneți mesajul, pe care îl puteți personaliza cu fila "valoare personalizată". De asemenea, puteți atașa un link de conținut ADA la text (aterizare, povestire, ...) Veți avea chiar opțiunea de a include un cupon în același mesaj. Amintiți-vă că aveți 160 de caractere. Nu ar trebui să exagerați.

Automatizați conversiile Lead Generation

Trimiteți un mesaj de mulțumire prin sms sau e-mail când primiți o compilație într-un Landing sau StoryTelling care captează date.