BLOG Stiri.Worshop-uri.Despre Piata Digitala

Potrivit Google, timpul de încărcare a paginii este unul dintre cele mai puternice motive ale unui Landing Page. Cu ADA, proiectam un Landing AMP incredibil de rapid, o experiență de utilizare excelenta.

Data mining este un proces de analiză a unor cantități mari de date și de extragere a informațiilor relevante din acestea folosind metode matematice și statistice. Informatii care vor folosi sustinere a unei startegii digitale ale unei marci.

Simplu, automat și medibil. Achiziționarea, convertirea și îmbunătățirea oportunităților este vitală pentru a avea o bază de date de calitate. Aceste procese necesită timp și resurse pe care companiile nu le au în mod normal.

Redefinim conceptul de creare,distribuție multiplă și măsurarea campaniilor de conținut printr-o tehnologie revoluționară: interfața digitală umană care face activitățile de marketing și comunicare mai performante și mai atractive.

StoryTelling-urile sunt responsabile de a spune povești. La fel de ușor. Și în ultimii ani, această resursă se desfășoară ca un incendiu printre toate tipurile de companii și organizații, care și-au descoperit marea valoare: de la Spotify, prin McDonald's, NASA, Apple, Coca Cola, IBM, Nike, Airbnb, BBVA sau General Motors Magia poveștilor...