Blog.Stiri. Smartphonul instrument al marketingului inovator 

DE CE? Automatizarea marketing cu ADA X


Studiu de caz:: Sectorul auto

Simplu, automat și medibil. Achiziționarea, convertirea și îmbunătățirea oportunităților este vitală pentru a avea o bază de date de calitate. Aceste procese necesită timp și resurse pe care companiile nu le au în mod normal.

Automatizarea de marketing cu ADA X permite o automatizare a proceselor de comunicare, optimizand timpii de interacțiunea cu publicul , prin eliminarea operatiile monotone și repetitive. Descoperiți cum să îmbunătățiți eficiența campaniilor dvs. de marketing și segmentarea lead-urilor care reduc marja de eroare și costurile fiecărei campanii.

Convertiti mai eficient

ADA X îți crește capacitatea de a influența deciziile de cumpărare ale utilizatorilor și de a-i ghida pe tot parcursul procesului. Planificați strategia, creați conținutul și contruiti un workflow în câțiva pași simpli. Configurați o cale de conversie eficientă și îmbogățiți-vă baza de date cu contacte calificate utilizând capabilitățile de segmentare ale platformei. În cele din urmă, distribuiți conținutul dvs. automat la intervale de timp prestabilite în funcție de nevoile dvs.

Integrare completă și utilizare ușoară

Landing Page-urile , modulele StoryTellings și MovieTelling, Chatbot și, de fapt, toate instrumentele ADA X pot fi integrate în fluxul de lucru al automatizării dvs. de marketing, astfel încât campaniile dvs. de marketing să atingă rate de conversie optime. Achiziția Leads se bazează pe o strategie solidă de campanie de marketing. Conținutul este distribuit automat, după ce instrumentul nostru Lead Scoring clasifică acțiunile și comportamentele diferitelor oportunități.

Sector auto

Obiectiv Generare de Lead

Un dealer auto decide să promoveze lansarea unui nou model. Pentru a face acest lucru, oferă posibilitatea de a programa o intalnire prin care se ofera posibilitatea conducerii noului model. Obiectivul acestei acțiuni este achiziționarea de noi oportunități și extinderea bazei de date. În schimbul completării unui formular cu datele lor, utilizatorii primesc un test de conducere gratuit.

Pentru a realiza această acțiune, se generează o campanie automatizată în care sunt planificate mai multe comunicări distanțate de anumite intervale de timp.

Compania creaza si o postare pe Facebook în care informează utilizatorii potențiali pentru a completa formularul pentru a specifica timpul pentru testarea mașinii.

Pasi :

PASUL 1

După completarea unui formular, utilizatorii primesc un SMS cu un link către un Landing Page Promotion

Acest Landing Page Promotion descrie mașina nouă, confirmă rezervarea testului pentru conducerea mașinii și oferă tot felul de detalii.Eveniment: formular completat.

Acțiune: Trimiteți un SMS care include un Landing Page Promotion

Interval de timp: 15 secunde după completarea formularului.

PASUL 2

La cincisprezece zile de la raportarea Landing Page Promotion , un SMS este trimis cu un link către un Landing Page Surey (chestionar) în care utilizatorul este rugat să evalueze modul în care testul de conducere a trecut, precum și gradul lor de satisfacție cu serviciu.Eveniment: Utilizatori care deschid un SMS.

Acțiune: Trimiteți un SMS care include un studiu cu destinatia la Landing Page Surey (sondaj).

Interval de timp: 15 zile de la deschiderea SMS-ului.

PASUL 3

După ce utilizatorul finalizează Studiul Landing Page (chestionar), primește un SMS de mulțumire. În acest SMS sunteți încurajat să urmați compania în rețelele sociale pentru a fi la curent cu promoțiile viitoare.Eveniment: Finalizați un studiu Landng Page.

Acțiune: Trimiteți un SMS mulțumindu-vă că ați răspuns la sondaj.

Interval de timp: 15 secunde odată ce ați răspuns la sondaj

Începeți să-l utilizați acum și descoperiți cum să vă măriți veniturile.

Când lucrezi cu oameni, afacerile sunt întotdeauna personale. Iar parteneriatele cu clienții nu sunt niciodată mai personale decât într-o criză.
Rețineți că, în timp ce de partea agenției, de obicei, petrecem 90% din timpul nostru gândindu-ne la clienți, într-o zi bună se gândesc doar la noi 10% din timp. Și astăzi, dincolo de a-și păstra afacerea...

Customer Data

07.05.2020

O nouă generație de software își face drum în peisajul digital. Este evoluția tradițională a CRM (Customer Relationship Management) și DMP (Data Management Platform), dar cu potențial mai mare.

Trecem prin perioade excepționale, incerte, când mulți oameni sunt neliniștiți și în afara centrului. În acest context, care este cel mai potrivit pentru acțiunile noastre de marketing?