Blog Automatizarea Marketingului

Simplu, Automat și Măsurabil

ADA este platforma All-in-One pentru marketing mobil - redefineste conceptul de creatie, distributie multicanal si masurarea campaniilor de continut printr-o tehnologie revolutionara: Digital Human Interface care face activitatile de marketing si comunicare mai eficiente cu un randament ridicat.

ADA X - Platforma de automatizare a implicării mobile este un instrument care automatizează procesele de comunicare, maximizează timpul petrecut în interacțiune cu publicul și minimizează timpul petrecut în activități obositoare și repetitive. Veți constata că eficiența campaniilor de marketing și profilarea câștigurilor pot fi îmbunătățite prin fluxuri de lucru automate care reduc incidența erorilor umane în gestionarea activităților, reducând astfel și costurile fiecărei campanii.

Gândește-te la munca ta zilnică: nu ar fi util să poți automatiza activitatea unei campanii de marketing?

ADA Platforma de Mobile Marketing

mai eficient și mai eficient

Platforma de automatizare marketing ADA vă îmbunătățește capacitatea de a influența deciziile de cumpărare ale utilizatorilor și de a-i ghida de-a lungul "customer journey". Planificați strategia, creați conținutul și trasati-vă fluxul de lucru în câțiva pași simpli. Configurați un conversion funnel eficient și îmbogățiți-vă baza de date cu contacte calificate utilizând capacitățile de direcționare ale platformei, apoi distribuiți-vă conținutul automat la intervale de timp prestabilite în funcție de nevoia dvs.

deplină și ușurință in utilizare

Landing page, Modulele StoryTelling și MovieTelling, Chatbot-ul și, într-adevăr, totul din cutia de instrumente ADA pot fi integrate în fluxul de lucru al automatizării dvs. de marketing, astfel încât inițiativele dvs. de marketing să atingă rate de conversie optime. Achiziția de oportunități începe cu o campanie bazată pe o strategie robustă de marketing de conținut. Conținutul este apoi distribuit automat, după care sistemul activează etapa de lead-qualification în timpul căreia sistemul nostru de scoruri alocă puncte diferite la anumite actiuni si comportamente.

.

Articole Recente din Blog

CONVERGENT MARKETING® prinde viață când lumea Mobile, Social Media și Inteligența Artificială converg între ele și rescriu noile reguli de comunicare între mărci și potențialii lor clienți.

Econometria

16.03.2021

Econometria, o abordare statistică a măsurării eficacității marketingului.

Fiți mereu la curent cu noutățile!

newsletter Marketing Digital Mobil