Blog despre Automatizarea Marketingului !

Simplu, automat și măsurabil

ADA X - Platfoma Marketing Automatizat ,noul brand All-In-One Mobile Marketing, redefineste sensul creatiei. distributiei si masurarea campaniillor de continut.

Platforma de automatizare marketing ADA este un instrument care automatizează procesele de comunicare, maximizează timpul petrecut în interacțiune cu publicul și minimizează timpul petrecut în activități obositoare și repetitive. Veți constata că eficiența campaniilor de marketing și profilarea câștigurilor pot fi îmbunătățite prin fluxuri de lucru automate care reduc incidența erorilor umane în gestionarea activităților, reducând astfel și costurile fiecărei campanii.

Convertiți mai eficient și mai eficient

#convergentmarketing

Platforma de automatizare marketing ADA vă îmbunătățește capacitatea de a influența deciziile de cumpărare ale utilizatorilor și de a-i ghida de-a lungul "customer journey". Planificați strategia, creați conținutul și trasati-vă fluxul de lucru în câțiva pași simpli. Configurați o onversion funnel eficientă și îmbogățiți-vă baza de date cu contacte calificate utilizând capacitățile de direcționare ale platformei, apoi distribuiți-vă conținutul automat la intervale de timp prestabilite în funcție de nevoia dvs.

Integrare deplină și ușurință in utilizare

#marketingfacil

Landing page, Modulele StoryTelling și MovieTelling, Chatbot-ul și, într-adevăr, totul din cutia de instrumente ADA pot fi integrate în fluxul de lucru al automatizării dvs. de marketing, astfel încât inițiativele dvs. de marketing să atingă rate de conversie optime. Achiziția de oportunități începe cu o campanie bazată pe o strategie robustă de marketing de conținut. Conținutul este apoi distribuit automat, după care sistemul activează etapa de lead-qualification în timpul căreia sistemul nostru de scoruri alocă puncte diferite la anumite acțiuni și comportamente.

Gândește-te la munca ta zilnică: nu ar fi util să poți automatiza activitatea unei campanii de marketing?

Studiu de caz


Sector auto

Obiectiv Generare de Lead

Un dealer auto decide să promoveze lansarea unui nou model. Pentru a face acest lucru, oferă posibilitatea de a programa o intalnire prin care se ofera posibilitatea conducerii noului model. Obiectivul acestei acțiuni este achiziționarea de noi oportunități și extinderea bazei de date. În schimbul completării unui formular cu datele lor, utilizatorii primesc un test de conducere gratuit.

Pentru a realiza această acțiune, se generează o campanie automatizată în care sunt planificate mai multe comunicări distanțate de anumite intervale de timp.

Compania creaza si o postare pe Facebook în care informează utilizatorii potențiali pentru a completa formularul pentru a specifica timpul pentru testarea mașinii.

vă măriți veniturile.

Pasi

Ce zici de un exemplu concret?

PASUL 1

După completarea unui formular, utilizatorii primesc un SMS cu un link către un Landing Page Promotion

Acest Landing Page Promotion descrie mașina nouă, confirmă rezervarea testului pentru conducerea mașinii și oferă tot felul de detalii.

Eveniment: formular completat.

Acțiune: Trimiteți un SMS care include un Landing Page Promotion

Interval de timp: 15 secunde după completarea formularului.


PASUL 2

La cincisprezece zile de la raportarea Landing Page Promotion , un SMS este trimis cu un link către un Landing Page Surey (chestionar) în care utilizatorul este rugat să evalueze modul în care testul de conducere a trecut, precum și gradul lor de satisfacție cu serviciu.

Eveniment: Utilizatori care deschid un SMS.

Acțiune: Trimiteți un SMS care include un studiu cu destinatia la Landing Page Surey (sondaj).

Interval de timp: 15 zile de la deschiderea SMS-ului.

PASUL 3

După ce utilizatorul finalizează Studiul Landing Page (chestionar), primește un SMS de mulțumire. În acest SMS sunteți încurajat să urmați compania în rețelele sociale pentru a fi la curent cu promoțiile viitoare.

Eveniment: Finalizați un studiu Landng Page.

Acțiune: Trimiteți un SMS mulțumindu-vă că ați răspuns la sondaj.

Interval de timp: 15 secunde odată ce ați răspuns la sondaj


Articole Recente din Blog

Deși nu mulți oameni știu exact ce vor face în ziua de Crăciun din acest an, asta nu înseamnă că consumatorii își părăsesc planificarea festivă până în ultimul moment. De fapt, opusul este adevărat. În anii precedenți, câțiva oameni și-au început cercetările și cumpărăturile devreme, dar majoritatea încep în jurul lunii octombrie. Anul acesta,...

Doriți să convertiți mai mulți clienți potențiali prin intermediul rețelelor sociale, dar nu știți de unde să începeți? Cu ADA puteți transforma vizitatorii simpli în clienți, oferindu-le conținut selectat, relevant și perfect integrat.

CONVERGENT MARKETING® prinde viață când lumea Mobile, Social Media și Inteligența Artificială converg între ele și rescriu noile reguli de comunicare între mărci și potențialii lor clienți.

Fiți mereu la curent cu noutățile!

newsletter Marketing Digital Mobil