Become A PartnerDescoperiți cel mai inovativ program de parteneriat din peisajul digital

Become A Partner este Programul conceput pentru agențiile de marketing și comunicare care doresc să inoveze în serviciile lor și să ofere clienților lor soluții digitale avansate. Devenind partener, puteți crește abilitățile digitale ale agenției dvs. cu combinația celei mai exclusive platforme de marketing All-in-One o metodologie de lucru unică (Convergent Marketing), și o carieră exclusivă de instruire și consultanță.

De ce sa fii partenerul nostru?


Același spirit de inovație cu care am început continuă să ne ghideze în activitatea noastră de zi cu zi și ne împinge să ne extindem orizonturile. Sute de oameni s-au alăturat de-a lungul anilor, de la colaboratori până la parteneri de afaceri și împreună împărtășim același entuziasm și dorință de a crește mai departe pentru a deveni un partener din ce în ce mai strategic pentru companiile din întreaga lume.


Utilizand solutia noastra puteți gestiona fiecare aspect al campaniilor dvs. de marketing: de la crearea de conținut 100% mobil-prietenos, până la distribuția și analiza rezultatelor multicanale, toate cu sprijinul soluțiilor de inteligență artificială care îmbunătățesc capacitățile platformelor și ale marketingului.

Brand-Customer relationships
have never been so strong

AI Technologies pentru creșterea afacerii tale


Piata "Mobile": o oportunitate ce nu trebuie pierduta
Piata "Mobile": o oportunitate ce nu trebuie pierduta


"Mobile"-ul este un fenomen aflat intr-o puternica ascensiune. O piata de milioane de consumatori interactioneaza prin intermediul unui dispozitiv mobil ce devine principalul punct de contact cu brandul. Experienta " Mobile" este astazi atat de raspandita, incat, fiecare companie trebuie sa se organizeze pentru adaptarea propriilor strategii de comunicare catre Mobile World, ajungand astfel la un public mai numeros, exigent si calificat.

Cel mai inteligent mod pentru a gestiona Social Media
Cel mai inteligent mod pentru a gestiona Social Media
CLAUDE este o platformă de management de social media și monitorizare web, concepută pentru a gestiona prezența unei companii pe canalele de social media și pentru a îmbunătăți reputația brandului său, cu sprijinul Inteligenței artificiale.

Tot ce ai nevoie. Și mai mult

Combinația de tehnologie și metodologie dă naștere unui mix unic care asigură avantaje pentru agenții și marketeri

Extinderea

Oferta dvs. cu soluții digitale inovatoare în domeniul inteligenței mobile, sociale și artificiale .

Imbunatatirea

Rezultatele campaniilor de comunicare datorită unei metode de lucru unice și câștigătoare


Cresterea

Afacerea dvs. se repetă și va faceți clienții fericiți, măsurând randamentul fiecărei inițiative

Optimizarea

Timpul și resursele dedicate inițiativelor

de marketing, printr-un management centralizat

Vino alaturi de noi!

Faceți primul pas către viitorul afacerii dvs.