Aniversare

Automatizați emoțiile Trimiteți un SMS sau UpperMail la contactele dvs. în ziua aniversării lor, felicitându-i și chiar adăugând un detaliu acțiunii

Vom începe prin a decide de ce vom trimite felicitări prin SMS, e-mail sau ambele.

Aveți posibilitatea de a trimite un SMS și până la două e-mailuri. Puteți combina toate opțiunile, deoarece în programare veți decide câte zile înainte de ziua de naștere doriți să trimiteți mesajul. De exemplu, un e-mail cu 7 zile înainte de a-l invita să vă viziteze unitatea și un altul în aceeași zi care îl felicită. Apropo, nu uitați să-l lăsați "Activat".

Dacă decizia dvs. este să trimiteți un SMS, primul lucru la care trebuie să vă gândiți este textul mesajului, aveți o filă pentru a-l personaliza, chiar dacă doriți să adăugați o acțiune puteți insera un link (landing / StoryTelling / etc ...)

Acum trebuie doar să indicați la ce oră doriți să trimiteți sms-urile și câte zile înainte. Dacă doriți să-l felicitați în aceeași zi, atunci trebuie să puneți "0" și Salvați.

Dacă decizia dvs. ar fi să trimiteți un e-mail, primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să creați e-mailul pentru a-l putea selecta.

În al doilea rând, va trebui să scrieți subiectul e-mailului, fiind capabil să îl personalizați cu fila "valoare personalizată", să indicați adresa de răspuns și, în cele din urmă, să indicați ora livrării și câte zile înainte de a o trimite. Nu uitați să îl salvați

Felicitați-vă contactele în ziua aniversării lor, este o acțiune esențială de loialitate pentru orice afacere.